Beach Party d. 12. juli 2008.

13. juli 2008

Så blev det tid til Beach Party igen, og det er 1 år siden jeg første gang stiftede bekendtskab med samaritterne i ASF-Dansk Folkehjælp. I år deltog jeg så ikke som gæst, men som samarit – en helt anden oplevelse.
08_1

 

Vagten startede stille og roligt, men lidt efter lidt kom der til at ske noget mere. Jeg var med rundt omkring, for at følge med i, hvad de andre samaritter lavede. Jeg var også med ude og se til folk ude på pladsen, og med til at hente nogen af dem, der skulle hentes ind i vagten på båre, fordi de ikke selv kunne gå.

08_2

Vi er der jo for at hjælpe. Jeg har også fundet ud af, at det heller ikke altid er lige nemt at være samarit, når man skal tage beslutningerne selv i stressede situationer. Men så plejer vi jo at snakke om det – vi hjælper nemlig også hinanden, og så har vi jo heldigvis altid det gode humør i baghånden.

08_3

 

Skrevet af Mia Rasmussen.

 

 

Kontaktadresse

 

Vagtfordeler:
299 199 64

Genbrugsbutik:
30 38 66 84

Kasserer:
29 91 48 44

CVR:
3084 2677

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Gå til nyhedsbrevsarkivet

© 2019 Dansk Folkehjælp