Aktivfest 2008

26. august 2008

Aktivfest
Igen i år var vi spændte på hvad Jan nu havde fundet på. Det er lige nyt hvert år. Vi var godt en snes stykker, som mødtes til kaffe på Enslevgården, ved 14 tiden lørdag den 25/10. Efter kaffe fik vi ca. 15 min. til at finde en rundkørsel ved Kulturhuset, hvor vi ville få næste opgave.

aktiv2008-1-small

Vi blev delt i nogle hold, halvdelen skulle sidde ved pc.ere og dirigere de andre rundt i området. De andre hold blev forsynet med GPS enheder, så inde-holdene via mobiltelefoner, kunne dirigere dem rundt, medens der skulle svares på en række forskellige spørgsmål af varierende sværhedsgrad, så der var lidt for alle aldersklasser.

Derefter var det tid til lidt smukkesering, inden vi skulle spise og hygge os. Som sædvanlig havde Karen sørget for veltillavet mad, og rigeligt af den. Holdene ”vandt” i eftermiddagens øvelser forskellige opgaver, som at hjælpe med maden, borddækning, opvask osv. Alt i alt en rigtig hyggelig og lang dag. For nogen i hvert fald. Og for nogle var dagen derpå vist også ret hård at komme igennem.

aktiv2008-3-small

Skrevet af Henning Staub.

 

Kontaktadresse

 

Vagtfordeler:
299 199 64

Genbrugsbutik:
30 38 66 84

Kasserer:
29 91 48 44

CVR:
3084 2677

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Gå til nyhedsbrevsarkivet

© 2019 Dansk Folkehjælp