Julehjælp

Flere tusinde børn lever i fattigdom i Danmark – derfor julehjælp!

Dansk Folkehjælp Djurs-Randers afdeling samler ind  til fattige familier og deres børn, så de også kan få en jul med god mad og gaver.


Det går værst ud over børnene

De fattige familier, f.eks. en enlig mor med to børn, har i forvejen svært ved at få pengene til at slå til, så julen er derfor en ekstra hård tid. Det går ud over børnene, der ikke har noget at glæde sig til og føler sig uden for, når andre børn taler om julen.

Vores mål

Vi kunne sidste år hjælpe 96 ud af de 227 godkendte ansøgninger vi fik om julehjælp. Det er vores mål i år at uddele julehjælp til mange flere børnefamilier.

Vi frygter – at behovet er større i år. For at kunne hjælpe så mange som muligt er det derfor nødvendigt med din støtte.

Hvem får julehjælp?

Julehjælpen fordeles over hele Danmark bl.a. via Dansk Folkehjælps lokalafdelinger.

Alle, der modtager julehjælp, har ansøgt og er blevet indstillet af socialforvaltningen i deres kommune. På den måde sikrer vi, at julehjælpen går til de mest trængende familier.

Hver familie får en pakke til en værdi af 1.500 kr. bestående af kolonialvarer og 1 gavekort til en sportsforretning og 1 gavekort til en legetøjsforretning. Hver indsamlet krone går ubeskåret videre til julepakker til familierne.

 

Kontaktadresse

 

Vagtfordeler:
299 199 64

Genbrugsbutik:
30 38 66 84

Kasserer:
29 91 48 44

CVR:
3084 2677

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Gå til nyhedsbrevsarkivet

© 2019 Dansk Folkehjælp