Julehjælp

                                                                      hjælp os at hjælpe andre !

Dansk Folkehjælp Midt- og Vestsjælland, har i de senere år samlet ind til julehjælp i vores område. I 2021 samlede vi ind til 83 familier, der blev uddelt i følgende kommuner: Sorø, Ringsted, Holbæk og Stenlille/Dianalund. Pga. Covid-19 valgte vi igen i år at droppe uddelingen af julemad, og i stedet for give et gavekort til køb af julemad. Hver familie fik 1 gavekort til Rema1000 og 1 gavekort til køb af julegaver, til en samlet værdi på 1800,00 kr.

Mange børn lever i fattigdom i Danmark!

Derfor samler Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet ind til fattige familier og deres børn, så de også kan få en jul med god mad og gaver.

Det går værst ud over børnene!
De fattige familier, f.eks. en enlig mor med to børn, har i forvejen svært ved at få pengene til at slå til, så julen er derfor en ekstra hård tid. Det går ud over børnene, der ikke har noget at glæde sig til og føler sig udenfor, når andre børn taler om julen.

 

Hvem får julehjælp?
Julehjælpen fordeles via Dansk Folkehjælps 50 afdelinger over hele Danmark. Alle, der modtager julehjælp, har ansøgt og er blevet indstillet af socialforvaltningen i deres kommune. På den måde sikrer vi, at julehjælpen går til de mest trængende familier.

Har du lyst til at hjælpe med julehjælp, så kontakt:

 

Martin Steenvinkel Johansen

Kasserer

E-mail: martin@steenvinkel.eu