Netværket

Har du og dine børn behov for at komme ud og få en på opleveren, så er Netværket et tilbud til dig fra Dansk Folkehjælp Aarhus.

Netværket er fortrinsvis for familier af enlige forsørger med børn i alderen fra 5 til 12 år, som er på overførelsesindkomst, og som har behov for at møde nye mennesker. Det vil dog også være muligt for enlige forsørger, som er udfordret enten psykisk, socialt eller økonomisk, at komme med, selvom de er i job. Du skal bo i Aarhus for at være med i Netværket.

I denne version af Netærket vil vi også gerne sætte lidt mere fokus på personlig udvikling.

I Netværket mødes vi til arrangementer, hvor vi kan lære hinanden at kende og få en oplevelse samme. Disse arrangementer kan være spilledage, skovture, deltagelse i løb, tivolitur, besøg i Den Gamle By, Morsgaard, fodboldkamp, håndboldkamp, legeland, biograftur, m.m., det vil komme til at afhænge af, hvem vi får med som sponsorer.

Nogen af arrangementerne vil blive unikke, så familierne i Netværket også får nogle oplevelser at snakke om, som ikke alle og enhver får.

Vi forventer at holde ca. 6-8 arrangementer om året, som vil ligge i weekenden, så kan ikke deltage i weekenden, så skal i ikke tilmelde Jer.

Tilmelding til det enkelte arrangement vil ske via Nemtilmeld.

Brugerbetalingen er 25  kr. om måneden pr. familier, denne betaling starter dog først, når vi er ved at være over COVID-19.

Vi forventer at kunne have cirka 30 familier med i Netværket, man kan være med så længe, som man har behov for det, eller børnene har en alder inden for målgruppen, dog med det forbehold, at bakker man ikke op om Netværket, vil pladsen blive givet til en anden familie. Medlemskabet skal af praktiske årsager fornyes engang om året.

Der vil være optag for nye medlemmer af Netværket marts/april

Man kommer med i Netværket ved at ansøge Dansk Folkehjælp Aarhus her på Nemtilmeld, til sidst skal du skrive kort om, hvorfor du ønsker at komme med.

For at du kan være med i Netværket skal vi se din sidste lønseddel, og dokumentation for at du har et barn mellem 5 og 12 år, efter aftale kan der gives dispensation for kravene til optagelse. Det er nok at sende et foto af emnerne til dukomentation, men vendt til du er optaget med at sende noget.

Tilmelding inden lørdag d. 30 januar 2021 her: Tilmelding Netværket

støttet af: